vliegtuig aanslagen.
Door: willem
Blijf op de hoogte en volg Willem
12 Augustus 2006 | Sri Lanka, Colombo
Even heel erg snel, schrijf ik jullie een berichtje, ik kan momenteel niet sms en, degene die dit leest wil je het ook even doorgeven aan mijn Moeder!
Afgelopen nacht zouden we vertrekken, bepakt en bezakt alles was klaar, Elly ging een pilsje drinken en ik ging even rusten,
Om 01.00 uur kwam het bericht binnen dat er geen enkel vliegtuig ewrin en eruit gaat, dit vanwege een teroristische aanslag in Engeland.
Het is nu 12.10 pom 12.30 worden we met een auto weggebracht naar Colombo we komen daar in een 5 sterren Hotel en moeten hier afwachten wanneer we vertrekken, wellicht vannacht om 1 uur of zo iets.
Het zal allemaal wel goed komen, echter gisteravond hebben we het meeste geld en spullen weggegeven aan Ajid, ach ja we komen er wel.
We waren vannacht wel erg ongerust!
Als er wat veranderd probeer ik in Colombo te mailen, als er neiuws is kunnen jullie wellicht ons wel een sms je sturen.
Kijken julllie allemaal naar ons uit, als het vliegtuig niet vertrekt, komen we per boot terug.
Tot gauw.
Elly & Willem.
12 Augustus 2006 - 11:27
Ingrid:
Hallo liefjes dat is wel even schrikken zeg.
Vanochtend heb ik op teletext gelezen dat jullie zondag om 10.15 aankomen op schiphol.Wat zullen we allemaal blij zijn als jullie veilig thuis zijn.
Groetjes en hopelijk tot morgen.Eddy,Ingrid,Jeffrey en Suzanne.
Ook namens buurvrouwkrant de groeten. -
12 Augustus 2006 - 18:42
Dennis, Natasja En Sven:
Zo te lezen hebben jullie daar een hele leuke tijd gehad en ook gekke dingen meegemaakt (bijv. een gekko!).
Vervolgens sta je aan het einde van je vakantie helemaal bepakt en bezakt klaar voor de terugreis en dan krijg je zo'n bericht.
Dat was zeker wel even schrikken en balen.....
Wij willen jullie in ieder geval een goede terugreis toewensen en zijn benieuwd naar de rest van alle verhalen, foto's, film etc.
Groeten van Dennis, Natasja en Sven