deel 4 Gumbet - Reisverslag uit Gumbet, Turkije van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu deel 4 Gumbet - Reisverslag uit Gumbet, Turkije van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu

deel 4 Gumbet

Door: willem

Blijf op de hoogte en volg Willem

17 Oktober 2007 | Turkije, Gumbet

Hallo allemaal.
Ja de i i i i zit op een andere toets als bij ons, ik zal hem proberen te raken.
Alles gaat prima met ons, straks naar het strand effe iemand huren die mijn boek kan vast houden.

vervolg van 14. 10.2007.

Om 13.00 uur zijn we van het strand gegaan, het werd te koud, heel veel wind.
Met de dolbus naar Bodrum gegaan, gewinkeld en lekker gesnoept aan de taart.
Voor de kinderen van mijn werk een aardigheidje gekocht en Elly alweer een trui of heb ik dat nu gekocht?
,s Avonds gegeten bij Burger king El aan de Big mac en lekker vond ze dat, de torren queen van Gumbet.

15.10.2007.

We moesten ons nog haasten om op tijd te komen voor het ontbijt, we lagen nog lekker te slapen.
Het waait nogal dus we twjfelen naar het strand of wat anders, het werd strand en we hebben volop genoten, de vissen eten uit je hand brood kruimels.
Bj Papa,s kabak gegeten, wat een figuur!
Allerlei goocheltrucks geleerd, het was weer een hele show.

Gumbet- MIlas 16,10,2007.

We zaten aan ons ontbijt, ik dronk het laatste slokje koffie op en daar kwam de touringcar voor rijden om ons op te halen naar Milas Markt.
Natuurlijk doen ze altijd eerst een goudklomp aan en ruim 3 uur konden we ons vermaken op de markt, met tassen vol gingen we om 2 uur in de bus.
Ook hebben we het Turkse fruit geproefd in een zaak.
Thuskomst 15.15 uur even gezwommen, koud water.
,s Avonds heerlijk gegeten we eten elke avond elders, en bj Papa Kabak de fop bril gegeven, wat een show was dat.
Het was weer moo geweest vandaag, Mevrouw en Mjnheer Wllgenburg leggen hun hoofd te rusten, doodop van alle werkzaamheden.

Tot zover,
Elly en Wllem.

• 17 Oktober 2007 - 08:30

Bieg Sil Nettie:

Lekker he el-al zo'n hamburger na al dat "gesluns"
    Wat een knappe turk is dat op de foto,kan je die niet meenemen voor ons zussie (NOSKA) HAHAHA
    Ik kwam d'r tegen in utrecht met een jongen en vroeg of dat d'r nieuwe verkering was,voorschut dat ze het vond.
    Het was d'r nieuwe vlam niet hoor!
    Waar was el-al op die kameel?

De groetennnnnnnnn.....

• 19 Oktober 2007 - 12:09

Neel:

Leuk om jullie verhalen weer te lezen. Ik heb nu nog effe tijd om wat te schrijven, ben bezig m'n koffer pakken. Ja voor jullie is het eind in zicht, dan ga ik beginnen. Heb er onwijs veel zin in vooral omdat het hier nu kouder word. Zag net op weer on-line dat het 30 graden is op lanzarote. Oma is vanmiddag hier een prakkie aardappels met kaas wezen eten, die ligt nu een tukkie te doen op ons bed.Ik ga zo de laatse boodschappen doen, en verder met de koffert. Dus cecar beach was rustig??? geen bekenden te zien???? Ik hoor het allemaal wel als ik weer terug ben, dan kom ik wel een bakkie doen in 3Bergen. Volgens mij ben ik die week vrij, want dat weekend erop ga ik weer een weekend weg met het werk.De bestemming daarvan horen we pas op schiphol, spannend....
    Dit was bovenop het nieuws uit Polsbroek, geniet er nog effe van voor je het weet ben je weer thuis.
    Dikke kus, Neeltje en de rest.

• 19 Oktober 2007 - 12:46

Eep:

Hallo turken.
    Of zijn jullie nog niet zo bruin als een turk?
    Het gaat al opschieten voor jullie.
    Hoe zit het trouwens met de FANS daar.
    Als El geen fans heeft, dan mag jij met onze meidenvakantie mee hoor Wim, dan maken wij ook kans.
    Die fans zien altijd alleen maar el. Nog veel plezier daar en tot maales!