Selemat Siang 3 - Reisverslag uit Benoa, Indonesië van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu Selemat Siang 3 - Reisverslag uit Benoa, Indonesië van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu

Selemat Siang 3

Blijf op de hoogte en volg Willem

24 Juli 2005 | Indonesië, Benoa

Hallo Allemaal, al jullie berichtjes komen over, waar blijf Neeltje nou met haar berichten???
Ook van Bianca en Netty en Monique en van mijn broertje uit Emmeloord horen we niets, kom op!
Zaterdag 23 juli 2005.
Nou Trudy om maar direct met de deur in huis te vallen, ja de krullen zijn eraf, onder al deze krullen kwamen talloze grijze haren een ieder schatte me hier in Benoa 25 tot 30 jaar, maar nadien werd ik direct een 50 plusser, Elly zei: laat dat grijze kleuren, wij aangekomen bij een kapperzaak met afpingelen, het afgepingelde geld werd weer gegeven als fooitje, werd ik behandeld door een persoon ik keek nogal gek. Het was geen jongen, maar ook geen meisje. Hij of zei vertelde er ook open is zo geboren ongeveer 25 jaar met een klein spijkerrokje blousje aan staartje in, hij vroeg of ik er een probleem mee had, deze mensen zijn een normaal verschijnsel, hij vertelde ook tegen ons, dat hij zo geboren is, nou jade haren zitten weer.
's Middags een excursie gedaan de OLEH OLEH TOUR.
Met onze gids Jantje, zo heet hij ook, hij vertelde dat een Nederlandse arts hem ter wereld heb gebracht en die dokter heette Jansen, zijn Moeder wilde dat hij naar die arts werd vernoemd, hij heet dus eigenlijk Jansen bij voornaam, maar dit heeft hij veranderd in Jantje. Elly zegt hij lijkt wel wat op Paul de Leeuw, een pracht mens!!!
Om 13.00 uur de bus in een jong stel, ze heten Roy en kweetniet, kwam erbij leuke mensen, zei doet in waterbedden, dus kontakt houden, je weet maar nooit!
Eeen zilver artelier en schilder artelier aangedaan, groot en het was daar erg duur.Het werd half vier ergens gegeten, en daarna naar Ubud, een grote markt, ik kreeg direct een sarong om ook weer afpingelen.
We hebben een groot masker gekocht welk bij ons te koop zijn voor 150 tot 200 euro, hier ongeveer 25 euro.Na 18.00 uur hebben we gedurende 1uur een KECAK EN SAUGHYAUG DANS in een openlucht theater gezien, ontzettend mooi.
Om 21.00 uur waren we weer bij ons Hotel, aan de overkant, er zijn hier talloze restaurant overheerlijk gegeten, een ander jong stel net getrouwd en we hebben onder begeleiding gezongen van Una palona Blanca en Its my live, de hele keuken kwam kijken.
Bij ons is het nu 11.10 uur we komen net van het ontbijt en hierna gaan we naar het strand, lekker liggen lezen in het boek van Dien en Sander.
Het is hier bijzonder mooi weer 32 graden, het verkeer is druk veel brommers rijden netzo hard als de auto's.
Allemaal en iedereen de groeten vanuit Benoa en we besluiten met tuut tuut tuut .
SAMPAI BERTEMU LAGI.
Elly & Willem.

• 24 Juli 2005 - 13:23

Dien En Sander:

Dag pa en ma.

Hier was ik weer even. Sander is vandaag aan het vissen met Chris, en ik ben aan de sop, en dacht laat ik eens even kijken of er nog nieuws is uit Bali, en ja hoor, als ik dit allemaal lees wil ik eigenlijk ook wel weer terug, ben blij dat jullie nog steeds zo aan het genieten zijn, maar voor die maskers betaal je toch nog teveel!!!! meer pingelen, dat is leuk.
    Nou meer nieuws heb ik eigenlijk niet dus ga ik weer even verder aan de sop.

veel liefs van Dien.

• 24 Juli 2005 - 15:33

Monique:

halloooo,
    hier weer een berichtje van mij, ik heb al een paar keer wat geschreven dus ik denk dat het dan niet goed doorkomt ofzo.
    maar verder alles goed daar in bali?
    ben blij dat jullie het naar je zin hebben.
    lekker weertje daar, hier niet hier is het k*tweer.
    ik kijk elke dag of er nog nieuws is van jullie uit bali dus laat maar snel weer wat horen ok, liefs en dikke kus monique

• 24 Juli 2005 - 17:59

Dien En Sander:

Hallo vakantiegangers!

Hier weer even een berichtje uit Zeist. Hoe vonden jullie Ubud? Je kan wel een container verschepen naar Nederland met al die mooie spullen die ze er hebben. Even een vraagje aan Elly: kan je je nog herinneren toen we naar Gambia gingen dat je de mariapillen van Dien van Gambia en Mexico in de auto had meegenomen toen jullie ons kwamen ophalen? We hebben de mariapillen van Mexico toen weer terug gegeven. We weten even niet of ze nog in 3-bergen liggen of dat je ze al aan ons had gegeven. We horen het wel.

Groet en tot horens,
    Sander en Dien

• 25 Juli 2005 - 16:33

Neeltje:

hallo Bali
    Leuk om te lezen dat jullie het zo goed naar je zin heb. Ik heb trouwens net als monique al een keer terug gedaan maar het zal wel niet helemaal goed werken... pech. ik wordt wel zowat gek als ik jullie belevenissen lees, ik wil ook!!!Verder geen bijzonder nieuws. het was gezelli bij Wenni op de verjaardag. Fred heb ut ook lekker heet op kreta. Hier regent het lekker, leuk he???? Groetjes van de KK uit Polsbroek

• 26 Juli 2005 - 18:59

Kreta Gang:

Hallo Willem en El-Al! Hier een berichtje vanuit het verre Kreta. Als we het allemaal zo lezen hebben jullie het geweldig naar jullie zin en zijn jullie er volgend jaar nog vol over. Hier is het very hot. Mooi complex, alleen heeft Gerrie binnen het eerste uur na aankomst al lopen zeiken om een andere kamer. Misschien wel van jou geleerd, Willem! Er raakt hier vanalles op door ons, ze zijn niet berekend op zo'n stel zuiperds. De treinreis liep ook niet naar behoren, dus dat was 2 keer rijden 1 keer betalen. Zo maak je nog wat mee! Wij wensen Janna een fijne jaarwisseling als je dit misschien leest. Dien en Sander een hele fijne vakantie. Bianca, hopelijk gaat het met jullie weer wat beter. Sander de B, ook een fijne vakantie. Jeffrey, heb je je portemonnee al terug? We hebben nu lang genoeg binnen gezeten, we gaan nu terug naar de bar, alles opzuipen. Allemaal nog een fijne tijd! We horen nog van jullie.

Groeten vanaf Kreta.
    Wennie, Gerrie, Anoeska, Fred, Jo en de lieve kinderen!
    p.s. ook van de fam verlaan!!!