SELEMAT SIANG 5 - Reisverslag uit Benoa, Indonesië van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu SELEMAT SIANG 5 - Reisverslag uit Benoa, Indonesië van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu

SELEMAT SIANG 5

Blijf op de hoogte en volg Willem

29 Juli 2005 | Indonesië, Benoa

Hallo Allemaal, leuk om jullie berichtjes te lezen, waar blijft Janna nou eens een keer?????
Fijn dat het met Dorus goed gaat, we hebben vernomen dat het snert weer is in Nederland.
Vanmorgen heeft het hier gigantisch geregent, na 1 uurtje klaart het weer helemaal op.
Hier volgt dan onze belevenissen, jullie vinden het toch niet erg dat we alles opschrijven, nou ja alles, maar het is gelijktijdig voor ons een dagboekje.
WOENSDAG 27 JULI 2005.
's Mogens hebben we geinternet en de rest van de dag, zeer zwaar werk verricht op het strand annex zwemparadijs, opstaan vanaf je lichtbed, je flesje drinken oppakken, plonsen in de zee, ook Elly.
Elly heeft zin in kaas, toen ik de camera bij Neeltje opging halen heb ik bij een boerderij een klein rond kaasje gekocht, echter wij krijgen dit niet open, ze heeft wel een kaasschaaf meegenomen, maar geen mes en met haar klapper lukt het ook niet, dus hup 'savonds weer aan de Mie of nassi gorang. In restaurant C&C Bali had ik een indonesische rijsttafel Elly zat achter de Mie. Muziek en natuurlijk weer Una palona Blanca. Wie o wie ging er op de dansvloer?
Nee ik niet, maarElal bibbervel. Als we de obers een fooitje geven, zijn ze o zo dankbaar, we werden terug naar ons Hotel gereden.
DONDERDAG 28 JULI 2005.
Excursie dag naar Bali Oost, 7 uur uit bed na ontbijt 8 uur werden we met bus opgehaald.
Eerst een Batikfabriek/verkoop bezichtigd, onze gids was voor de 2e keer Desek Puru Karyawati, vrouwt van 38 jaar getrouwd 2 kinderen, na dit een bainees dorp Penglipurah bezichtigd, kijken in de keuken woonkamen, je wil niet weten hoe dit eruit ziet, achter de huizen een gigantisch bamboebos.
Hiervandaan naar Besakih, de grote Moedertempel, deze kon je wandelend bereiken hellende weg 1 kilometer, maar kon ook met bromfiets voor 10.000 roepies heen en weer, we konden makkelijk lopen, maar we vonden het een sensatie om op de brummer te gaan, Ja ik heb El gefilmd. Bij de Moedertempel heb ik een offertje gekocht, voor Dorus.
Op heel Bali staan offertjes op straat stoep etc...
Na de tempel na een prachtig restaurant met een panorama uitzicht, hier zijn velden vol met pinda's, ik heb nooit geweten dat pinda's uit de grond komen!
Tot slot het oude Hof van Justitie aangedaan. Het was een lange dag, vermoeiend maar zo zie je wel wat, in de bus zat deze keer een gemengd gezelschap, ook de tokkies waren er, ze konden geen tempel of iets zien vanwege hun gewicht.
's Avonds met Taxi naar Nuso Dua gegaan, de chauffeur heeft ons afgezet bij Vroom en Dreesman winkelshop Tragia, truitje gekocht voor kleine Gijsje,Williampje,Fietje, Annefleur.
Wederom weer tal van souvenirshops, ik mot ze echt allemaal zien van binnen.
In restaurant Belidine hebben we beide spagetti gegeten, we werden wederom terug naar ons Hotel gebracht.
Voor Netty en Bieg een Hongkong munt gevraagd aan een chinees en deze ook gekregen, Ja Elly praat met iedereen.
Dat was het verslag.
We slapen prima, als we nu al een beetje terugkijken komen we hier wellicht nog eens terug, het land van de glimlach, we hebben echt nog niemand gezien die onvriendelijk is, daar had Dienegie gelijk in!
Janna alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag,hiep hiep hoera, je zal het wel niet lezen.
Eep op de streep wat leuk dat je ook aan het netten ben, kunnen we vaak chatten.
Monique, tal van mooie jongens voor jou hier,hoeveel moeten we er mee nemen ?
Beppie, leuk je berichtje gelezen te hebben,, gaat alles goed met de kinderen en kijkt Ilona al uit naar haar vakantie in Turkije?
Ingrid, je kan wel elke dag uitgaan enzo, maar soppen en planten plukken hoort ook bij het leven. Serieus als jullie panne hebben met je auto kunnen jullie de onze toch nemen.
Carola en Marrrrrrrrrrrrrrrie, fijn te horen dat het met Dorus goed gaat.
Neeltje tof wijf wacht effe met naar Thailand te gaan, ga ik met je mee als ik terug ben.
Dick en Trudy, we zijn wel nieuwsgierig hoe het jullie is gegaan in Tjechie, wij zijn er al vele keren geweest en het beviel ons prima.
Biegie en Netty, doe rustiggggggggg aan, koop maar wat extra klerenhangertjes want....
, we hebben alleen een aanhanger voor het vliegtuig nodig.
Dienegie en Sander, zijn jullie de koffers al aan het pakken voor Mexico? Afdingen gaat me prima af.

Nou dat was het tot zover de belevenissen van vandaag em de rest kunnen jullie de volgende keer lezen, wij vinden jullie reacties erg leuk om te lezen.

SAMPAI BERTEMU LAGI.

Elly en Willem
Benoa 11.02 uur
Nou mensen allem

• 29 Juli 2005 - 14:41

Neeltje:

Vandaag heb ik hoofdpijn, te veel wijntjes gedronken met Eep op de streep. Eep kan er veeeeel beter tegen dan ik. El had geluk dat ze op vakantie is, anders had ik natuurlijk weer aan de lijn gehangen!!
    ben nu CD's aan het branden voor Janna d'r party. Het is toch zeikweer. Nou prettige voortzetting maar weer in het paradijs daar. Ben heel benieuwd naar de foto's Gr Neel en Eep

• 30 Juli 2005 - 17:52

Biegie En Nettie:

Hallo schone ouders,

Wat een verhalen....., een teken dat jullie weer zat meemaken en zien, geweldig leuk dus. Ik had net Ingrid aan de lijn die vertelde dat er bericht was uit het verre Bali. Het is leuk te lezen wat jullie meemaken en doen daar. De extra hangers, dat is te regelen voor Gijsje,Willempie,Fietje Annefleur....... leuke namen.Volgens Dien moeten we niets meer kopen, de baby kast raakt vol, maar wij vinden het zoooooooooooooo leuk, we hebben bij babymax toch nog het rode overslag hempje en broekje gehaald. Zo lief. Bieg heeft de hele dag al hoofdpijn en ligt op bed, jammer anders waren wij even naar tante Janna gereden,ik ga d'r zo ff bellen. Verder zijn hier geen veranderingen wij doen rustttttttigggggg aan. Dikke kus Biegie en Nettie

• 30 Juli 2005 - 19:25

Sonja&peter&bea:

Hallo vakantie gangers!
    Ik wil jullie laten weten dat het gips van bea der been er af is. ze moet het nu rustig aan doen en langzaam opbouwen met er op staan en lopen.
    Over drie weken moet ze terug komen en hoord ze wat er dan gaat gebeuren.
    We vinden het leuk om jullie belevenissen te lezen.
    Ik(sonja)print ze allemaal uit om ze te laten lezen aan de rest.
    Jullie moeten de groetjes hebben van iedereen,en willem hennie en robbie hebben een huisje in den dolder gekregen en misschien zitten ze er in als je terug komt.
    Nou dat wou ik jullie even vertellen.
    En geniet nog even van het mooie weer en de vriendelijke mensen en nog veel plezier.
    Groetjes van iedereen.
    Sonja,peter,bea,karel,hennie,robbie.

• 31 Juli 2005 - 08:33

Beppie:

hier gaat alles goed.
    manon gaat vrijdag met renate op vakantie.
    ilona ziet toch wel tegen het vliegen op nu het steeds dichter bij komt.
    volgens mij boeken jullie gelijk weer voor volgend jaar als jullie terug zijn.
    er valt nog genoeg te beleven zo te lezen.
    groetjes van ons allemaal.

• 31 Juli 2005 - 09:52

Arie En Janny:

Het lijktt ons prachtig
    daar!Het lijktt ons ook wel wat.geniet er maar van hoor!Maar kun je soms ook een offertje voor ons brengen?

• 31 Juli 2005 - 12:04

Neeltje:

Janna d'r Feestje was ook wer erg gezelli.
    Ik heb zoals gewoonlijk de boel weer afgesloten om ongeveer 4 uur.
    We hebben lekker gezongen Janna en ikke. Geen hoofdpijn vandaag, was expres zo laat mogelijk aan de rose begonnen, dus gewoon topfit vandaag.
    Ik had nog zo'n leuk beeldje gekocht(uit de tuin van Reeuwijk) om de meiden te laten geven. je wordt tenslotte maar 1 x 50.Nou balinezen nogmaals een prettige voortzetting.
    Gr. van ons allemaal aus Polsbroek.

• 31 Juli 2005 - 19:27

De Kreta Gang:

Hallo allentesaam!!!!

Zo te lezen is het weer als vanouds die vakantie van jullie. Wij hebben het hier ook nog steeds ewwug heet. We hebben een nieuwe manier van vervoer gevonden het treintje. We doen er alle excursies mee. Maar we vragen ons eigenlijk af waar die foto's in het fotoboek blijven, we zijn ewwug nieuwgierig. En die foto die er nu op staat komt onze neusgaten uit. Gelukkig maakt iedereen in het snert nederland het ook goed, wij zijn van plan om de zon mee te nemen. Nog veel plezier daaro! Groetjes uit het zon overgoten Kreta te Griekenland.