8 Juni Huwelijk Bernard Stolorz & Cecilia
Blijf op de hoogte en volg Willem
12 Mei 2006 | Polen, Warschau
Geheel onverwachts gaan we een weekje naar Polen. Bernard onze trouwe vriend uit Imielin gaat trouwen en wel op donderdag 8 juni 2006.
Vrijdagmorgen vertrekken Elly en Willem naar Niesky, hier wonen Stefan & Petra Urban onze vrienden uit Duitsland, wederom zijn wij hier welkom om een overnachtingsstop te houden. Zaterdags gaan we eerst voor 4 dagen naar de Zakopane in ons oude vertrouwde pension van Ledzek.
Meer nieuwtjes kunnen jullie weer wederom verwachten van de globetrotters uit 3bergen.
16 Mei 2006 - 15:59
Dien En Sander:
Dag pa en Ma.
Wij wensen jullie heel veel plezier toe bij het huwelijk, Feliciteer ze ook even van ons, nou daaaag.
liefs Dien en Sander. -
19 Mei 2006 - 10:27
Dick En Trudy:
Hoi Elly en Willem,
Een hele goeie reis en heel veel plezier bij de bruiloft. Willem ga je je Dorusact nog opvoeren in het Duits? Denk om je woorden. Da waren zwei Motten ...
31 Mei 2006 - 07:12
Janny En Arie:
nu gaat het goed.we wensen nogmaals een goede reis.veel plezier en een behouden terugkomst -
01 Juni 2006 - 14:23
Wen En Gerrie:
Hallo Wiljum Sjeekspier en Woeste Wilma
Hele goede reis gewenst, naar dat mooie Polen. Doe iedereen de groeten en feliciteer ze van ons. Ja je zal nu zelf iedere dag bolletjes moeten halen in de buurtsuper en van die lekkere ham. Veel plezier en geniet ervan.
04 Juni 2006 - 10:52
Neeltje:
Ha Willem en El-Al.
Veel plezier in Polski.
Is het lekker weer daar???
Geniet er van.
Groeten aus Polsbroek.