We zijn weer thuis.
Blijf op de hoogte en volg Willem
12 Juni 2006 | Polen, Warschau
Ik vervolg ons dagboekj.
Vrijdag 9 juni 2006
Nadat we hebben geinternet zijn we met Robert naar Katowice gegaan, een grote rommelhal, echter alles stevig aan de prijs en niet zo bijzonder, vervolgens de stad in.
Om half vijf waren we weer in Imielin, we zijn uitgenodigd bij Leon en Krystine,hier hebben we overheerlijk gegeten vis! Ook Bernared en Cecylia Robert en Teresa waren uitgenodigd. Het was een gezellige avond. Omstreeks half elf waren we in het huis van Tadeus, ja |Bernard woont hier niet meer.
Zaterdag 10 juni.
Om 10.30 uur zijn we vanuit Imielin vertrokken, onbijt bij Teresa en andere familie.
Een goede reis gehad, onderweg in Boslowiec gestopt een uurtje gelopen.
De reis duurde 4 uur, en dat is snel.
Bij Stefan en Petra in Niesky hebben we een heerlijke barbeque veroberd samen met hun beide ouders.
Zondag 11 juni.
Om 9 uur ontbijt, hierna met stefan gewandeld naar de volkstuintje, dit ziet er allemaal reuze mooi en verzorgd uit, prachtig weer.
Na het warm eten om 12.30 uur zijn we vertrokken naar huis, een goede reis gehad om 20.30 uur waren we thuis, kleine pauzes gemaakt.
En wat een mooi weer in Nederland.
Gisteren en eergisteren was het goed weer, maar verder hebben we het hiermee niet getroffen.
We hebben een mooie en voldoende reis gehad.
Do widzenia.
De foto welk ik hierbij voeg ben ik in de sneeuw hoog in de bergen.
Groeten aan allemaal.
Elly en Willem.
12 Juni 2006 - 16:27
Wen En Gerrie:
Blij te horen dat jullie weer veilig thuis zijn.Dus tom tommy heeft je nu de file's niet ingestuurd. Fijn dat alles zo leuk was.Je hebt alleen niet verteld hoe de bruid er uit zag, dat wil ik wel even weten. Groetjes -
12 Juni 2006 - 19:04
Bianca Nettie Sil:
Fijn dat jullie er weer zijn.....we hadden jullie iets eerder thuis verwacht, tja daar zaten we dan om 14.45 in het oranje op het noorderplantsoen voetbal te kijken samen met Dien en Sander. Uiteindelijk een lamme hand van het bellen maaaaaaaaaaaaaaaar
Gelukkig weer gezond thuis alle twee, we komen snel foto's en video kijken.
XXx Bianca, Nettie en Sil -
13 Juni 2006 - 18:12
Dien En Sander:
Fijn dat jullie er weer zijn, de volgende keer wel even laten weten hoe laat jullie thuis zijn want we maakten ons wel een beetje zorgen dat ma er niet was tijdens het voetballen,daar zaten we dan met zijn allen in het oranje, Sil vond het voetbal zo mooi dat hij er even van moest huilen toen het goal viel, na het voetbal nog even lekker geslikt bij jan, en daarna maar weer naar huis.
we zijn blij dat jullie er weer zijn en komen snel foto's en de video bekijken (als Sander nou eindelijk eens klaar is met studeren.
liefs Dien en Sander -
13 Juni 2006 - 18:13
Dien En Sander:
we zijn blij dat jullie er weer zijn en komen snel foto's en de video bekijken (als Sander nou eindelijk eens klaar is met studeren).
liefs Dien en Sander