Turkie
Door: willem
Blijf op de hoogte en volg Willem
30 September 2007 | Turkije, Gumbet
Hier alvast een berichtje van onze site.
Het is heel ernstig, we hebben er helemaal geen zin in, BAH op vakantie, volgende week dinsdag 9 oktober brengt Frits ons naar Schiphol, omstreeks 10.50 uur vliegen we met Onur Air, zal wat worden, naar Bodrum.
Twee weekjes zijn we in de plaats Gumbet ons Hotel is een drieenhalve ster waard en heet; SERHAN.
Wat we allemaal gaan meemaken zullen we wederom jullie in laten delen dmv deze site.
Groeten,
Elly en Willem.
30 September 2007 - 11:46
Dennis, Natas & Sven:
Hierbij wensen wij jullie heel veel plezier en veel zonnige dagen toe!
We zullen jullie via de site weer op de voet volgen met al jullie belevenissen en spannende verhalen.
Groeten van Dennis, Natasja en Sven. -
30 September 2007 - 22:16
Annemarie:
hallo reizende fam,leuk hoor dat Turkije.zoals jullie weten gaan wij fijn uitwaaien op Texel.volgens ons is het een vakantie voor de zeer verwende honden en wij mogen mee.Maar wij hopen dat jullie het heel goed zullen hebben daar met heel veel zon en plezier.Geniet er maar fijn.we volgen het wel op de site.reis ze!!!!ik zal blij zijn als ik weer thuis ben erg he!!liefs van lord en gleuf. -
01 Oktober 2007 - 17:24
Elly:
Veel plezier maak er maar wat van Willem, want Elly is ook niet altijd even makkelijk met het eten. -
01 Oktober 2007 - 19:35
Monique:
ha pappie en mammie,
het is nog niet zo ver maar wil jullie alvast toch heel veel plezier wensen, enne vergeet geen leuke turk voor me mee te nemen he!!!
liefs en dikke kus monique -
07 Oktober 2007 - 14:51
Eep:
Merhaba vakantiegangers.
Nog maar 2 nachtjes en dan mogen jullie weer op vakantie naar Turkiestan.
Eg wel lekker hoor.
Drinken jullie niet tevel sarap(wijn) en bira!
Jullie zitten wel in een mooi spul heb ik op de vakantiewijzer gelezen.
Laat wel fff weten of jullie nog bekende hebben ontmoet!
Een heeele iyi tatiller toegewenst.
Groetjes van Hans Eep en Roy. -
07 Oktober 2007 - 17:36
Janny:
Willem laat mij maar mee gaan als je zelf geen zin hebt,trouwens je wordt wel een duure klant voor de waar ben jij.nu site.
nu alle gekheid op een stokje.Wij wensen jullie natuurlijk een hele fijne vakantie toe,En een goede reis met veel plezier! -
07 Oktober 2007 - 17:46
Ingrid Buisman:
We wensen jullie heel veel plezier in Turkije en vele zonne stralen.
En als jullie nog wat zonne stralen kunnen missen stuur ze dan maar naar Driebergen.
Dag liefjes tot over heel veel dagen.
Groeten van Edwina,Mevr.Buisman,kids en onze aller mooiste en liefste honden. -
08 Oktober 2007 - 19:19
Jos En Carola:
Bah wat vervelend nou die vakantie, ik kan me voorstellen dat jullie helemaal geen zin hebben. Geniet er maar lekker van.
Groetjes Jos, Carola, Wessel en Naomi