eerste verslag vanuit uit Gumbet. - Reisverslag uit Gumbet, Turkije van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu eerste verslag vanuit uit Gumbet. - Reisverslag uit Gumbet, Turkije van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu

eerste verslag vanuit uit Gumbet.

Door: willem

Blijf op de hoogte en volg Willem

10 Oktober 2007 | Turkije, Gumbet

Hallo Allemaal.
Teneerste Beppie er zijn zat broeken e.d voor Manon, echter de maten kloppen niet, wil je de taile maat nemen zo ook van de lengte en wjdte van de broek.

9 oktober 2007.Frits heeft ons op een voortreffeljke wjze weggebracht met een super auto, de onze. Bj Ouderijn was een ongeluk gebeurt met een gigantsche file, wij knepen ons al, maar Frits omzeilde dit allemaal zodat we rumschoots op tjd op schphol waren. Het inchecken verliep spoedig we konden zo door lopen.
Na de koffie in het vliegtug van Onur air, alles moet je kopen, drinken e.d.
Om 15.30 uur geland met een forse klap, de ploot zei: ja jullie zullen weten dat je in Turkije ben.
Om 16.15 uur in ons Hotel Serhan, een klein stukje van de drukte, we hebben een klene kamer klein balcon, maar het is super en wat doe je er ook in.
33 graden geweldig toch!

Nadat ik geplonst heb in het zwembad, zijn we op verkennng gegaan, Elly haar goude kettings laten repareren, en gekeken naar excursies, we hebben er direct 5 geboekt, het gaat zo vlug dat je erbij staat.
Wat gaan we allemaal doen:
11/10 Boottrip
13e Efese
16e Milas Markt
18e Dorp tour
20e Turks Bath
Ja we kregen flnke korting.
In Serhan gegeten, Elly aan de spagetti en ik biefstuk, dat werd op een bakplaat geserveerd, zo heet dat het nu nog suddert, maar lekker was het.
Een biertje kost hier ook gauw 2 euro, sinasappelsap 4 euro.

Woensdag 10 oktober 2007.

Na lekker geslapen te hebben ontbijtje naar het strand.
Alle ligbedden zijn vrij wel drinken/eten kopen.
Een stralende dag, zee temperateur 24 graden buiten 33 graden.
Afspraak met hostes om 15.00 uur, deze is niet geweest.
Kamer is laat schoongemaakt, vriendeljk meisje grote stoelen voor balcon gevraagd en gekregen.

Elly en ik zjn al heerlijk verkleurd, mijn Moeder gebeld en ze vertelde dat het regent in Holland, jammer voor jullie.
We genieten volop.
Allemaal en iedereen de hartelijke groeten, ik verstuur nu eerst dit berichtje en kijken of jullie al wat hebben geschreven.

Elly en Willem.

• 10 Oktober 2007 - 17:04

Ingrid:

Zo vakantie gangers.
    Alles goed hier.Vandaag was het een prachtige zonnige dag,geen 33 graden maar wel lekker warm in de zon.Ik had me vergeten in te smeren en ben nu zo rood als een kreeft.
    Veel plezier.
    Groeten van de Buisjes

• 10 Oktober 2007 - 17:48

Eep:

Hallo daar.
    Je zit zeker op een ouwe computer te tikken,want de i doet het niet.
    Wel laggu hoor want nu heb je befstuk op staat er.
    Niet te bruin worden en tot de volgende keer..

• 10 Oktober 2007 - 19:19

Monique:

ha pappie en mammie,
    julli vermaken je al weer prima zo te lezen!!! hier was t vandaag wel redelijk weer, heb er niet veel van gemerkt want moest werken maar ja, zou wel ff willen ruilen hoor een paar weekjes aan t strand liggen heerlijk!!!
    geniet er maar lekker van liefs en dikke kus monique

• 10 Oktober 2007 - 21:50

Lord En Gleuf:

hallo fam.fijn dat jullie het zo naar de zin hebben en heel mooi weer he? jullie gaan weer veel onder nemen daar in turkije. onze vakantie was super ik heb nog nooit zo genoten.nou heel veel plezier daar hoor en genieten,zal wel lukken.groeten van guus en annemarie.

• 11 Oktober 2007 - 07:06

Beg ,nette En Sl:

k zie het al,je heb de hele vakante alweer volgepland!
    Het s her ook heerljk weer,het s prachtg n de bossen.
    Zonde dat julle om deze tjd n de ploert gaan ztten.
    Nou, het s zeker besmetteljk zo'n toetsenbord.
    nog veel plezer en eetse aan je befstuk.

• 11 Oktober 2007 - 09:09

Marrie, Carola, Doru:

Hoi Elly en Willem,
    De s van Dorus paste er niet meer op!! Het is hier mooi herfstweer. Lekker weer voor een mooie boswandeling met de Goddelijkste hond van de hele wereld!!
    Dorus geniet van zijn brood met corned beef en zijn avond eten gaat ook vlug naar binnen.
    Ik ga snel weer aan mijn huiswerk en mijn moeder gaat str.........
    Anders wordt willem boos!!
    Groetjes van
    Marrie, Carola
    en een likje van Dorus

• 11 Oktober 2007 - 09:50

Neel:

Ik zit hier de hele week in m'n remy mezelf te vermaken. De hele week vrij en er komt niks van mijn plannen terecht.
    Isabelle en ik hebben leuke reacties gekregen op onze prachtige paddestoelen en bos foto's.Ik verlang ook naar de zee, nog hel even geduld. Leuke dingen gaan jullie doen, jullie vermaken je wel zo te lezen. Veel plezier verder. En El heb je al fans ontmoet????
    Groeten uit Polsbroek van de hele family.

• 11 Oktober 2007 - 13:19

Frits En Elly:

hoi vakantiegangers zo te zien vermaken jullie jezelf al weer kostelijk, geniet er maar van ik zal wel gaan werken.Kom niet te bruin terug anders vallen wiu zo op.

• 11 Oktober 2007 - 19:05

Dick En Trudy:

Hallo UrkeTurkes, ook wij kunnen de net utspreken. Alles goed n Zest en we houden de knders n de gaten.
    Genet volop Wllem en Elly. Neem af en toe met de warme weer een lekker bertje Elly en jij Wllem een lekker jsje.

• 12 Oktober 2007 - 11:45

Janny:

Prachtige fotos het ziet er allemaal weer mooi uit.zo krijgen jullie je vakantie wel om!geniet er van want hier is de herfst in aantocht, alhoewel ze een mooi weekend voorspellen maar geen zwemweer.
    groetjes van ook van Arie van Janny