over twee nachtjes...
Blijf op de hoogte en volg Willem
15 Juli 2005 | Nederland, Driebergen
Nog twee nachtjes slapen en dan met El-al in de jumbo naar Bali.
We zijn drukdoende de koofer in te pakken en alles te controleren, gaat de digitale camera kapot oftewel hij doet niets meer. Na de winkel een hoop gezeur wordt dat ding opgestuurd, maar als redder in nood kunnen we de camera lenen van Neeltje, geweldig.
De volgende keer ontvangen jullie bericht vanuit Bali, probeer een kleine reaktie te schrijven.
Vanuit een zonovergoten 3 bergen groeten wij jullie en zeggen SAMPAI BERTEMU LAGI.
Fred met zijn gezin en Wennie met het gevolg wensen wij ook een leuke vakantie toe.
Groeten.
Willem (Elal is op de fiets weg).
15 Juli 2005 - 17:43
Dick En Trudy:
Hallo Balinezen in spe,
Als El wist wat Al kan doen neemt ze vast een asprientje mee.
Als jullie er zijn, controleer dan even of het gas uit is op Bramjamtoepek nr 235 te Bralbal. We zijn daar weggegaan op 15 maart 2003 en we weten niet of we het gas uitgedaan hebben!!! -
18 Juli 2005 - 00:08
Mo:
daaag vakantiegangers, ben benieuwd of el-al het overleefd heeft in het vliegtuig? nou een hele fijne vakantie alvast. liefs en dikke kus monique -
18 Juli 2005 - 16:46
Carola En De Rest En God Natuurlijk:
hoi Willem en Elly,
Op dit moment is het hier aan het regen en het is erg benauwd. Met dorus gaat alles goed. Toen julie weg gingen snapte hij er niks van maar daar is hij wel weer over heen. Hij heeft gister zijn brood niet op gegeten maar vandaag eet hij er weer op los! nou veel plezier daar!
groetjes van Marrie, Nico en carola en een likje van god
p.s. alles gaat goed met je boompje!