eerste bericht uit bali
Blijf op de hoogte en volg Willem
20 Juli 2005 | Indonesië, Benoa
Elly zit naast me, dus we maken het stukje samen.
We hebben een goede vlucht gehad, van Amsterdam naar Hongkong en van Hongkong naar Denpassar.
In het vliegtuig heb ik iets verkeerds gegeten dus ben wel 10 keer naar de w.c geweest, Hongkong is ontzettend groot, wat een vliegveld, met de metro moesten we naar onze gate.Wel een lange reis, Fred wilk volgend jaar met de kinderen gaan, maar ons inziens is dit voor de kinderen veelste lang.
We waren de enigste in het busje naar ons Hotel, om half vier waren we hier, plaatselijke tijd, wat een luxe Hotel, Elly en ik hebben beiden een bed waar we in verdwalen en een badkamer met luxe bad, douche en w.c, t.v op de kamer en nog veel meer. Het ontbijt is ook geweldig. De eerste dag dat we aankwamen gingen we om 20.00 uur naar bed en we hebben ruim de klok rondgeslapen. De volgende dag na ontbijt hebben we een afspraak met onze hostes Carla, deze heeft alles duidelijk uitgelegd. De rest van de dag zijn we op het strand geweest alwaar bedden en handdoeken klaar liggen. De zee is dmv eb en vloed ver weg, meest in het zwembad gezommen. Elly heeft nog een heerlijke massage gehad, ruim 3 kwartier zijn 3 vrouwen met haar bezig geweest, kostte nog geen 3 euro, ze willen mij ook graag een massage geven, maar dat durf ik nog niet aan met 3 vrouwen.
In de avond eten we niet inb het Hotel, maar langs de straat staan talloze restaurant en hier eten wij voor nog geen 12 euro.
Het eten is heerlijk, en o wat zijn de mensen hartelijk en vriendelijk!!!
Door het dagje strand gisteren ben ik reuze verbrand, mijn neus is nog roder dan die van Bassie, dit komt ook doordat er hier een windje bij is.
Vanmiddag om 13.00 uur hebben we onze excursie.
Totzover, we hopen dat het goed aankomt, schrijven jullie ook een berichtje voor ons kunnen we hier lezen.
Wennie gisteren gebeld voor zijn verjaardag, nog van harte gefeliciteerd Wennie, Elly en ik denken dat je er spijt van heb dat je niet mee ben gegaan, Gerry had ook wel meegemogen.
Carola je berichtje gelezen, doe Dorusje de groeten!
Monique ook jouw berichtje gelezen.
Dayenne we hebben een sms gedaan naar Sander, niets terug ontvangen, waarom niet?
Bellen gaat hier prima, alleen het is hier 6 uur later dan in Nederland, dus als wij om 10 uur bellen is het 4 uur in de nacht bij jullie.
Dat was het, we genieten volop vele groeten van Elly & Willem Willigenburg.
20 Juli 2005 - 10:37
Monique:
hallo,
ben blij dat de reis goed is gegaan, had el nog de bibbers in het vliegtuig?
ik heb jullie smsje gekregen nog bedankt.
wel blijven schrijven he, ik vind het wel leuk om die berichtjes te lezen!
nou nog veel plezier daar in bali nou daaaaagggggggg groetjes dikke kus monique -
20 Juli 2005 - 16:18
Sander & Dayenne:
Dag Baligangers,
SMS, mobiel???? Je weet toch dat dat krengement nooit aan staat! Emailen gaat sneller dan dat gedruk op een toets die veelste klein is. Berichtje in ieder geval via Bieg en Netty ontvangen. Fijn om te horen dat jullie het naar je zin hebben. Ik had ook niet anders verwacht op het eiland der goden. Oooh wat begon het weer te kriebelen toen we op schiphol waren. De orkaan Emily raast nog steeds over Mexico dus Dien wou wel naar Boem Boem Bali.
Alles gaat verder hier zijn gangetje. Eergisteren begonnen met graven voor de kelderramen en de eerste koekoek is inmiddels gemetseld.
Veel plezier nog en tot horens.
Sander en Dien -
20 Juli 2005 - 17:30
Ingrid:
Hallo schatjes
Leuk om zo te kunnen lezen wat jullie allemaal meemaken.Fijn dat de reis goed verlopen is alleen jammer dat je zo veel keer de w.c. van binnen moest bekijken.Wij vermaken ons prima .Groeten van ons allemaal,ook van buurvrouw-krant.Dikke kus en tot de volgende bericht geving. -
21 Juli 2005 - 06:20
Neel:
Ik wordt gek als ik dit lees. Ik wil komen!!!!
Wel fijn dat het zo mmoi is daar en een goed hotel, geniet er maar lekker van maar dat zal wel lukken. Leuk om te lezen jullie verhaal.
We wachten af op de volgende. Enne Wim, is El nog een beetje lastig....
Gr. van ons allemaal uit Polsbroek. -
21 Juli 2005 - 07:01
Gerrie:
Hoi willem en elly
Hoi Elly en Willem
Leuk dat jullie belden, was gezelli. Hebben de rest van de familie de groeten gedaan van jullie. Ben blij dat jullie het zo naar je zin hebben. Heb je wel genoeg Aktueels bij je, om dat grote bed te stutten? Wij gaan ook bijna. Heb er zin in. Nog veel plezier en tot de volgende keer.
Groetjes Wen en Gerrie -
21 Juli 2005 - 17:16
Bieg En Nettie:
Dag El-Al en Bassie,
Wat klinkt het heerlijk allemaal, laat jullie maar lekker verwennen door die 3 vrouwen, het kost geen drol!! Zo te lezen een heerlijk hotel met alles erop en aan, prima dus. Geniet ervan en we lezen wel weer hoe jullie het verder ervaren. Dikke kus Bieg en Nettie -
21 Juli 2005 - 18:18
Fred En Jo:
Hallo vakantiegangers,
Nou zo te lezen is het helemaal geweldig en zullen jullie je zeker vermaken.
Nu je de ruimte heb Willem kan je misschien El-al ook nog eens nazitten.
Alleen sta ik er versteld van dat je het niet aandurft om door 3 vrouwen gemasseerd te worden.
Luister Willem 1 advies: doe je string aan en wie weet groeit er dan nog wat tussen jullie. (kwartetten)
Mooier kan niet. Toch????
Nou wij gaan ook bijna de hort op nog even slapen en we fly away to Greece.
Nog heel veel plezier en we zullen op Kreta proberen contact te zoeken.
El-al als je hem zat ben hoop ik voor je dat je de vliegenmepper niet vergeten bent, kan altijd van pas komen.
Tot ziens en de groeten van Fred, Jo en de kids. -
21 Juli 2005 - 19:22
Sonja&peter:
Hoi willen en elly,
Vindt het leuk voor jullie dat het daar naar jullie zin is.
geniet er lekker van hebben jullie wel verdient.
Bea mist jullie wel hoor.
En wij ook wel hoor.
Nou ik hoop dat jullie de tijd hebben van jullie leven en ben benieuwt naar de foto's.
En willen geniet je van je mp3 speler met je mooie nummers er op?
Nou ik doe de groetjes van ons allemaal(de hele fam.groningen) en tot horens weer.