Nog 1 nachtje slapen.
Door: willem
Blijf op de hoogte en volg Willem
20 Juli 2007 | Tsjechische Republiek, Praag
Gisteravond op de party van Wennie onze auto omgeruild met de auto van Neeltje en Gerrit 't is een pracht van een auto. Geweldig dat we hun auto mogen lenen, we zullen er zuinig op zijn. Gerrie mag er geen sigaar in roken!
Ook heb ik enkele foto's geplaats.
Waar we ook zijn ik zal proberen om regelmatig een klein verslagje te schrijven van onze vakantie.
Namens Wennie, Gerrie, Elly en Willem de Hartelijke Groeten.
20 Juli 2007 - 08:00
Bieg:
Hallo,
Wij wensen jullie heeeeel veeeeel plezier in Polen en doe ze daar de groeten van ons.
Jullie magge wel oetkieken da ge nie ontvoerd worden daar met zo'n auto.
Ze zijn niet misselijk daar in Hongarije.
Nou tot sinas maar weer en vergeet niet zo'n mooie glazen bol mee te nemen voor onze garden,wij hebben nu geen tuin meer maar een garden.
Morge komt uncle Freddie weer,gezellie hoor.
DE GWOETEN!!!!!!!!!! -
20 Juli 2007 - 08:10
Janny En Arie:
Wij wensen jullie een goede reis en een prettige vakantie toe,en gezond weer thuis. -
20 Juli 2007 - 09:42
Dennis, Natas & Sven:
Lieve Opa en Oma Benschop en Ome Willem en Tante Elly,
Nog "1" nachtje.................
Een hele fijne vakantie toegewenst door
Dennis, Natasja en Sven -
20 Juli 2007 - 12:20
Fam.Buisman:
Nou nog 1 nachtje slapen en dan is het weer zover. De grote rondreis kan dan beginnen.We hopen dat het een mooie reis zal worden.Een mooie auto hebben jullie al.Daar kunnen jullie heel veel klokken in vervoeren.(grapje)
Veel plezier en geniet van jullie welverdiende vakantie. -
20 Juli 2007 - 12:45
Dick En Trudy:
Hallo allemaal,
Goede reis en laat wat van jullie horen.
Willem wordt niet verliefd op deze auto.
Je zwager biedt al € 2,00 voor FC Utreg heb ik gehoord. Elly, de eerste klok die Willem koopt gewoon achter de wielen leggen. -
20 Juli 2007 - 19:07
Monique:
ha pappie en mammie en ome wennie en tante gerrie, bij deze alvast een hele fijne vakantie!!!
ik wacht op de grootse verhalen die komen gaan, liefs en dikke kus monique -
20 Juli 2007 - 20:36
Anoeska:
Hallo allemaal!
Heel veel plezier.
En vergeet niet om voor allemaal de souveniers mee te nemen!
Eet lekker van de zuurkool met vette of verse worst! ;-)
x Anoeska -
22 Juli 2007 - 19:53
Fred, Jo En De Kids:
Hallo allemaal,
Hoe was de reis?
Willem heb je alles weer dichtgeplakt met vuilniszakken op de slaapkamer?
Hoe smaakten de ballen trouwens.
Je bent toch niet zo gierig geweest om ze alle veertig alleen op te eten.
Wen, Gerrie en El hou hem in de gaten.
Nou wij gaan morgen maar weer werken.
Het is toch K weer.
Heel veel plezier, geniet ervan en we wachten met spanning op de smakelijke verhalen.
24 Juli 2007 - 09:30
Annemarie.:
lord is weer jaloers natuurlijk maar dat is niets nieuws.!toch heel veel plezier d
aar.!!!we horen wel weer wat van jullie .nou de groeten van lord en gleuf uit het warme Driebergen waar de mussen van het dak vallen van het noodweer.veel genoegen daar hoor.