The wilgenpluis. - Reisverslag uit Niesky, Duitsland van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu The wilgenpluis. - Reisverslag uit Niesky, Duitsland van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu

The wilgenpluis.

Door: willem

Blijf op de hoogte en volg Willem

07 Augustus 2007 | Duitsland, Niesky

Hallo Allemaal.
Om maar met het glas binnen te vallen, ja hoor Jooltje, als ik wat beloof kom ik het na, ga jij nu maar zondag snel naar Turkije en laat me maar alleen.
Monique, het is voor ons altijd een feest als je naar huis toe komt, alleen ik moet vooraf eerst geen gaatje in een gaspijp boren.
Fijn om te horen Dienegie dat alles goed met jullie gaat.
En hoe is het met mijn kleinzoon, ja over een paar jaar ga je met Opa Willem mee op vakantie, we hebben leuke kadootjes voor je gekocht, zo ook heeft Oma Pluis en Opa Pluis voor Sven van alles en nog wat gekocht.
Ja Dorus, waf woef we missen je hoor, ik zou ook geen brood met boterrhamworst alleen opeten, Marrie Dorus lust alleen brood met roomboter, was ik vergeten te vertellen.
Je kijkt er naar uit en het is allemaal zo weer voorbij, morgen vertrekken we alweer, ik heb gemerkt dat ik me telkens vergis in datum, sorry hoor.

vervolg van 6 juli 2007.

Na verwelkomt te zijn door onze vrienden Stefan en Petra die ons eigenlijk verwacht hadden om 11 uur, maar wij om half drie aankwamen, schuld van Pluisje die meost zonodig winkelen in Polen, heb ik het dagboekje bijgewerkt.
,s Avonds een heerlijke barbeque gehad samen met de ouders van zowel Petra als Stefan.
Ik ben nog gestoken door een weps, ja Een een WEPS. Het doet nog pijn, maar ik ben geen watje hoor, een echte bink!
Wennie en Pluisje slapen in de studeerkamer, DElly en ik op zolder, allemaal reuze netjes hoor.
Om 22.30 uur zijn we naar boven gegaan.

Niesky 7 juli 2007.
Na een overvloedig ontbijt zijn we via een mooie route nogmaals, een andere kant, naar Tjechie gegaan, want ik kwam tot de ontdekking, dat ik voor meer dan 200 euro aan kronen heb, en deze kunnen niet omgewisseld worden. Samen met onze Duitsew vrienden 2 auto,s naar de vietnamese, eindelijk een bol voor in de tuin voor Biegie en Nettie gekocht, jullie kunnen nog kiezen hoor.
Om 13.15 uur waren we weer in Niesky alwaar we heerlijke soep hebben veroberd en broodjes.
Ik heb net in de pannen gekeken, maar vanavond eten we bloemkool, BLOEMKOLEN!!!
We zijn met stefan gaan winkelen, Wennie heeft wel 20 liter rum gekocht en Pluis een jerry can anti pluishaarshampoo en dat meot allemaal mee.

Tot zover het dagboekje in het buitenland, als ik thuis ben maak ik het af.
Vandaag is het ruim 35 graden erg drukkend weer.
Ik ben erg zuinig op je auto geweest hoor Neeltje, ik rij ermee als een sheik op zijn kameel.
Vele groeten aan allemaal.
N.B Jannie en Arie jullie moeten in het bijzonder de groeten hebben van Stefan en Petra, ze hebben het telkens over jullie, dat ze zo hartelijk ontvangen zijn in Emmeloord.

Tot ziens in Driebergen of waar dan ook!
Willem.

• 07 Augustus 2007 - 15:27

Monique:

hallo,
    nou het zit er weer bijna op he, nou nog dat hele end naar huis rijden!!!
    nou ik hoor het wel als jullie veilig en wel allemaal goed zijn aangekomen, doen jullie stefan en petra en alexander de groeten van me.
    liefs en dikke knuffel monique

• 07 Augustus 2007 - 15:56

Eep:

Hallo Biete.
    Wat gaat de tijd toch snel,gelukkig maar want dan is het zo Maandag en dan mogen wij eindelijk op vakantie!
    Zijn we onderhand wel aan toe.
    Nog gezellige laatste dagen toegewenst, en een voorspoedige terugreis!!!!
    Groetjes van Eepopdestreep.

• 07 Augustus 2007 - 19:46

Annemarie:

he familie,nou jullie zijn bijna weer thuis 3 weken zijn zo weer om goede terug reis.Hier gaat het prima!!Teun is aan het puberen en loopt alleen maar loopse teven achterna en hij is doof voor Guus zijn geroep daar heeft zijn zoon schijt aan.Volgende week waai ik wel weer eens overom de verhalen te horen tot dan en aan iedereen de groeten .

• 07 Augustus 2007 - 20:59

Dick:

Willem, blijf nog ff weg. Gisteren was je een dag in de war vandaag al een maand. Waar moet dat heen.

• 08 Augustus 2007 - 15:28

Bieg:

Hallllooooooo,
    Benne hullie al thuis?

Ik heb weinig verhalen gelezen van je,en wel met de volgende reden:WAT IK GELEZEN HEB GA JE OOK NOG EENS VERTELLEN.
    Ik hoor het liever live....
    Kleine Sil is uit logeren bij opa en oma Telfort. 2 dagen nog wel,hij vind het prachtig op zo'n gekke camping. Hij zat zo in de auto en keek niet eens meer naar ons om.
    De buurtkinderen staan om de haverklap aan de deur of Sil er alweer is,ze willen met hem spelen.
    Zo heeft Sil van zijn maat Luke ook nog eens een grote rooie traktor gehad,er staan er nu 2.
    ik gaat weer verder in de tuin,ik heb zojuist een kruidentuin gemaakt.
    Zie jullie van de week wel weer....
    Groetjes!!!!!