The Wilgenpluis - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu The Wilgenpluis - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu

The Wilgenpluis

Door: willem

Blijf op de hoogte en volg Willem

30 Juli 2007 | Tsjechische Republiek, Praag

Hallo Allemaal, Ja wat een berichtjes we denken we schrijven nu nog eventjes wat we gedaan hebben want morgen gaan we naar JESENIK en weten dan niet of we daar de mogelijkheid hebben om te internetten.
Even nog over gisteravond. Janna heb ik 2 keer gebeld en er wordt niet opgenomen, van Eep vernomen dat er flink gesnaaid is met koud en warm buffet, ik ben er weer eens niet, zal je altijd zien, maar Generaal nog van Harte Gefeliciteerd, namen de WILGENPLUISENCLUB.
Gisteravond lekker gegeten in pension, vele glazen wijn hebben we veroberd en Wennie 2 keer daarna nog Irisch koffie, toen wilde hij met mij gaan kaarten, nou ik zag de deur niet van onze kamer, dus dat ging niet door.

30 juli 2007.
He he lekker geslapen, de verduistering heeft vrucht afgeworpen. Heel erg over mijn werk gedroomd, raar is dat toch!
Vanmorgen in ons dorp gewinkeld, ach ja de vrouwen en Wennie willen ook wat, vandaag 17 graden, jassen weer.
In de loop van de dag brak de zon door en werd het weer lekker aangenaam.
Om 14.00 uur de tomtom ingesteld naar een stadje UHERESKE HRADITE, echter ik zag centrum, tomtom uitgezet, maar we kwamen heel ergens anders aan wat niets was.
Dus toch maar meer vertrouwen in de tomtom en kwamen we naar een kleine omweg op de plaats waar we heen wilde gaan. Heerlijk gewinkeld een mooie apotheek gezien in oude staat .
Terugweg door bos, bergen een prachtige route gereden, een ree zagen we lopen, Pluisje heeft er een foto van gemaakt en ik zoch mijn geweer.
Aanderhalve kilometer voor Kromeriz in een mega supermarkt TESCO gewinkeld, en wat zal ik daar nu weer gedaan hebben, Beppie???
Jawel de kapper, kijk maar eens naar de nieuwe foto, 2 meisjes en 1 jongen zijn met mij bezig geweest, ze hebben een mooie creatie van mij gemaakt.
En nu ga ik stoppen want we rammelen van de honger, nou dat ook weer niet we hebben trek.

Een vraagje niet iedereen reageer op de site, laat eens wat horen, ik tik mijn vingers van mijn lijf.
Allemaal de hartelijke Groeten.
Willem, zittend naast me Pluisjeplukhaar.

• 30 Juli 2007 - 19:52

Marrie Carola Dorus :

Hallo Allemaal,
    Dorus is een lastige hond, hij eet zijn brood niet op. Alleen als er corned beef of ham op zit en anders vreet ie het niet. Zijn brokken laat hij soms ook staan.
    Dorus ligt elke avond bij mij op schoot. Daarom is hij toch ook wel weer lief.
    Ik ga nu naar bed, want ik moet morgen weer vroeg op. Om half 7 sta ik op om daarna te beginnen met mijn werk bij de oude mensen(Sparrenheide).

Groetjes en nog veel plezier
    Marrie, Carola en Dorus

• 30 Juli 2007 - 21:35

Nettie:

Hallo lieve mensen,

Ik had nog niets gelezen en ben er eens ff voor gaan zitten. Wat een verhalen weer leuk hoor. Ondanks veel pijn en bloed is het zo te lezen wel weer gezellig. Jullie zien weer veel..... en ik krijg gewoon zin in vakantie. Ach het is zo september dan mogen wij. Wat leuk die foto's, erg leuk om te zien.

Ik reed vorige week met Sil naar 3B om de van opa en oma gekregen tractor te gaan kopen en net over het spoor riep hij "opa,opa,opa" grappig hé hij herkent de weg naar jullie huis al. Het gaat hier goed, Sil vermaakt zich lekker buiten in de tuin, nu de tegels liggen kan hij fijn met z'n tractor spelen. Ook is het nog heerlijk om met zand en water te knoeien...... zaterdag kwam hij binnen met z'n hoofd vol blubber, het droop langs z'n wangen naar beneden. Bieg en ik hebben zo gelachen het was geen gezicht "wat een smeerkees" Morgen weer werken dus ga stoppen. Nog veel plezier en ik lees wel hoe het verder met jullie gaat. Dikke kus Bieg, Nettie en Sil

• 01 Augustus 2007 - 17:39

Dien En Sander:

We hebben net alle verhalen gelezen, en zo te lezen is het weer erg gezellie.
    Hier gaat alles prima, we zijn van vrijdag tot zondag een weekendje in belgie geweest, in oostende zijn ook weer wezen shoppen zijn naar het casino geweest en hebben lekker veel in de zon gezeten, we zijn helemaal verbrand!!!. ook nog een kilo bon bons gekocht {sorry ma ze zijn allemaal al op}en zondag nog even bij Sil geweest.
    Niks aan de hand alles is prima, zijn allebei weer druk aan het werk, en vaak wezen kleppen, dus niet veel achter de computer gezeten.
    Nou ome wennie tante gerrie pa en ma nog veel plezier daar, geniet er nog maar even van.

PS vandaag was het eindelijk mooi weer

en pa heb je je wenkbrauwen weer bruin laten verfen bij de kapper, dat gele stond zo raar!!!

• 01 Augustus 2007 - 19:16

Beppie :

hallo Ome willem en elly.
    Ik zie geen foto van de kapper,
    maar hopelijk hebben ze nu niet in je oor geknipt.
    Geniet nog maar lekker van je vakantie
    en niet aan je werk denken.
    Groetjes van jan,beppie en de kids.

• 02 Augustus 2007 - 14:45

Fred, Jo En De Kids:

Hallo daar,

Gezellig weer hoor al die verhalen.
    Willem je ziet er beter uit op de foto, dat lange haar was drie keer niks.
    De dames shoppen er aardig op los en ik hoop dat het met Wennie wat beter gaat.
    Willem heb je wel aan mijn kado gedacht.
    Niet!!!!!
    Ik zal je even helpen herinneren.
    Kristallen wijnglazen.
    Niet vergeten hoor!!!!
    Wennie we missen je wel, regelmatig al weer lekke fietsbanden gehad.
    Ik ga nu stoppen want de zon begint te schijnen, gauw weer tttttopless in de tuin liggen.

Groeten vanuit huize van Ingen

• 02 Augustus 2007 - 15:12

Eep:

Hallo daar.
    Wen en Gerrie van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Natasja.
    Jullie hebben er zeker wel 1 op genomen.
    Jullie kennende denk ik het wel.
    Als ik al lees hoeveel wijn jullie wegslobberen.
    Maar daar slaap je weer goed van( dan hoeft Wim de ramen niet meer af te plakken)toch??
    Nog heel veel plezier met elkander...

• 03 Augustus 2007 - 07:42

Neeltje:

Wat gaat het snel om he?? Jullie gaan alweer aftellen. Ik ook hoor ik mis m'n belmaatje EL-al wel als ik s'avonds op de bank zit met mijn wijntje. We zullen gauw een bijpraatvakantie REGELEN als jullie weer terug zijn.Zeg mar tegen Wenni dat het hier nu ook lekker visweer word. Het is nu vrijgochtend en de zon staat stralend aan de hemel, er komt een heerlijk weekend aan. Kan Gerda zondag zijn fiets inwijden. Er staan al aardig wat km op, maar hij heeft er zelf nog geen meter op gereden. Dus hij kan eraan zondag. Dit was even bovenop het nieuws uit polsbroek, geen schokkende dingen geloof ik. Ik begin wel m'n auto te missen!!! Goeie terugreis, ik zie jullie wel verschijnen. Groetjes van ons allemaal. Toedelidoki

• 03 Augustus 2007 - 10:40

Ingrid:

Hallo mensen van het goede leven.
    Hier eindelijk een berichtje van ons.
    Wat zien jullie weer veel mooie en leuke dingen.
    O ja als je slapen gaat moet je gewoon je ogen dicht doen,dan is het vanzelf donker.
    Edwina en ik hebben Suzanne d'r slaapkamer van boven naar beneden helemaal weer mooi gemaakt.Wat een karwei.Nu ga ik jullie groeten want we gaan weg op vakantie.Nog heel veel fijne dagen gewenst en tot gauw.
    De Buisjes.