The wilgenpluis
Door: willem
Blijf op de hoogte en volg Willem
08 Augustus 2007 | Duitsland, Berlijn
vervilg dagboekje.
7 augustus 2007.
,s Avonds bij Petra en Stefan heb ik eigenlijk schandalijk gegeten, 3 snitzels. In de loop van de avond hebben we heerelijk op het terras gezeten. Mijn kale kop, oortje en bril immitatie heb ik ten tonele gegeven, foto's volgen!
Na de nodige cola, bier en allerlei snaps, lag ik om 22.00 uur in bed en ben als een huis in slaap gevallen.
Onder het kussen van Wennie had ik een dik boek gestopt, voordat hij in bed ging had ie dat al ontdekt, hoe is dat nu mogelijk met al die bietjes!
Niesky-Driebergen 8 augustus 2007.
Heeeeeeeeeeeeeerlijk geslapen, na ontbijt zijn we omstreeks half tien vertrokken, lunch pakketjes meegehad, ook de overgebleven snitzels. Twee keer een pauze gemaakt en het laatste club diner in BadBentheim gegeten. We vertrokken met ruim 30 graden en na 400 km werd het donker en koud. Hier is het nu 19 graden.
Om even te onthouden:
Pluis heeft in totaal 184 keer besteld wasser ohne gas, daar wordt je toch ook niet goed van, het water is nog duurder dan bier.
Voor ruim 125 euro heeft ze gebeld met de buurman.
Wennie heeft 12 biertjes gedronken
10 flessen gin met tonic.
Elly heeft alles gegeten wat los en vast zit en het nodige natte schuimige spul veroberd.
Willem, heeft zich als een heer gedragen, waar die ook was!
Elke dag een cola en een pilsje, wijntje, snaps en al het nodige lekkers.
Ik ben wel 10 kilo aangekomen.
Totaal aantal gereden kilometers 3125 km.
Geweldige Hotels en pensions gehad, de ene keer was de kamer gelweldig, eten dan ietsjes minder, maar over het algemeen was het verblijf een ruime 8.
Nadeel vond ik; het roken en het in en uitladen van de auto.
Nu ik dit schrijf ben je een beetje doorgedraaid van het rijden, morgen stuur ik jullie nieuwe foto's toe.
We hebben het met ons vieren een geweldige vakantie gehad, een vakantie waar we als we in het bejaardentehuis zitten op terug zullen kijken.
Hartelijke groeten namens; Elly, Pluisje, Wennie en Willem Willigenburg.
08 Augustus 2007 - 19:19
Dennis, Natas & Sven:
We zijn blij om te horen en te lezen dat jullie weer veilig zijn thuisgekomen.
We zullen gauw alle foto's komen bewonderen!
Groeten van Dennis, Natasja & Sven. -
09 Augustus 2007 - 07:31
Bieg, Nettie En Sil :
Fijn dat jullie er weer zijn, we komen snel naar langs om jullie te begroeten.