Vertrek, ik ga op reis... - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu Vertrek, ik ga op reis... - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu

Vertrek, ik ga op reis...

Door: Willem Willigenburg.

Blijf op de hoogte en volg Willem

10 Juni 2009 | Thailand, Bangkok

Hallo Allemaal
Dinsdag 9-6-09.
Om 6.30 uur uit bed,vandaag gebeurt het dan, ik ga op reis en wel aleen, na ontbijt eerst met de fiets naar Elly.
Dayenne, Jetje, Monique, Nettie en Sil hebben mij naar schiphol gebracht. Frits en ingrid kwamen gedag zeggen.
Schiphol balie 30 daar stond de fox hostes en de groep waarmee ik op reis ga, 14 meiden en 6 mannen, na ingechecket te hebben heb ik mij dan voorgesteld; Hallo ik ben Willem.
Voor de douane afscheid genomen van mijn kinderen en dat viel mij bijzonder zwaar, vals vind ik het om alleen te gaan, ik had zo graag anders gewild!
Het vliegtuig, gigantische machine vertrok om 15.00 uur, volgens mij zag ik Dien en de rest zwaaien vanaf de pier? Klopt dat?
Aankomst Bangkok ongeveer 7.00 uur, Nederlandse tijd 2 uur, het is hier 5 uur later, je vliegt naar het donker.
Verwelkomt op luchthaven met een bloemenkrans van jasmijn, op vliegveld velen lopen met mondkapje en heel veel verpleegsters en artsen zitten er klaar voor.
In zit nu in de lobby van het Royal City Hotel.
We hebben een eigen bus, buschauffeur en koffer jongen, twee gidsen en volgens mij heeft Dayenne en Sander de Belgische gids ook gehad, ze herkenden jullie van de foto's ze heet Letitia.
Nou tot zover, ik ben zo duizelig van moeiigheid, straks gaan we naar een grote toren eten om 12 uur.
Het gaat goed met me, allemaal veel liefs, volgende keer probeer ik de foto's.
Dag.

• 10 Juni 2009 - 07:11

Biegie:

Ha Pa,
    Ik ben blij dat je veilig bent aangekomen.
    Ik hoop dat je een leuke groep heb.Probeer er zoveel mogelijk van te genieten en Ma zal vast en zeker met je meereizen.
    Ik ben benieuwd naar de foto's.
    Tot het volgende bericht!

Bieg

• 10 Juni 2009 - 08:55

Dien:

Hey Pa,
    Wij zaten om 15.00uur in de file richting huis, we hebben nog wel even naar de vliegtuigen gekenen, en hebben wel jou vliegtuig gezien!!!
    En het klopt van de reisleidster zei hete ook titia, toen wij gingen was ze in verwachting van haar tweede kindje, is een leuke vrouw!!
    Is de groep ook wel een beetje gezellig??
    Vond het ook rot om je zo alleen weg te zien gaan, maar weet zeker dat mama trots op je is dat je het toch allemaal maar doet, ben ik ook!!
    Geniet er maar van, het is een mooi en bijzonder land. doe titia de groeten van ons.
    Liefs Dien en Sander en een dikke kus van Jet.

• 10 Juni 2009 - 10:06

Arie En Janny:

Fijn dat je goed overgekomen bent!
    We hopen dat je het zo mogelijk, goed naar de zin hebt!
    Groetjes van Arie en janny.

• 10 Juni 2009 - 14:07

Monique:

hoi pa, fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen en dat het goed met je gaat.. vond het ook moeilijk om je weg te zien gaan gisteren, maar probeer er wat van te maken, we zijn allemaal trots op je dat je dit toch maar even doet, en ik weet zeker dat mama dat ook is!!! waar je ook bent ze zal altijd bij je zijn!!
    we stonden inderdaad op die pier te kijken en dachten al dat jou vliegtuig vooraan stond..
    nou pa, maak er wat van.. ik ben benieuwd naar de volgende berichten..
    heel veel liefs en dikke kus monique

• 10 Juni 2009 - 14:11

Dennis :

hoi willem fijn dat je goed bent aangekomen ik lees al dat er een aardig clubje is met mensen waar je dezelfde reis mee maakt met een eigen bus met chauffeur en gidsen, jou kendende wordt dat vast gezellig.
    geniet er lekker van en maak maar veel foto's we zijn erg benieuwd wat voor moois je al ziet.

groeten van Dennis Natasja je kloken vriend en Tygo.

• 10 Juni 2009 - 14:20

Eep:

Hallo Wim.
    Fijn dat de reis voorspoedig is verlopen.
    Ik hoop dat je er van geniet, en El kijkt vast met je mee.
    We kijken uit naar je belevenissen.
    Veel plezier nog en een dikke kus van mij.
    Eep.

• 10 Juni 2009 - 16:13

Beppie:

hoi ome willem.
    we zijn blij dat je veilig bent aangekomen.
    we hopen dat je er ondanks alles toch van zult genieten.
    groetjes van jan,beppie en de kids.

• 10 Juni 2009 - 19:37

Neeltje:

Ha Willem,
    Ik hoop dat je een mooie reis tegemoet gaat.
    Ben benoeuwd naar je verhalen en foto's.
    En El vlindert vast met je mee!
    Dikke kus

• 11 Juni 2009 - 07:17

Angelique:

Hoi Willem,
    Fijn te lezen dat je goed bent aangekomen!
    Probeer te genieten, het zal er ongetwijfeld prachtig zijn.....
    XXX

• 11 Juni 2009 - 08:01

Sil En Nettie:

Lieve (O)PA, Het uitzwaaien viel voor ons allemaal zwaar en jou daar alleen te zien lopen doet zeer, maar we zijn super trots op je dat je het doet.Sil snapte niet dat hij niet verder mocht,hij wilde mee naar het vliegtuig en jou daar uitzwaaien. Uiteindelijk boven kon hij het vliegtuig zien en zwaaien natuurlijk, toen was het weer oke. Hij is nu bij Beppie en riep als eerste ik ben bij de vliegtuigen geweest opa uitzwaaien. Hij vond het geweldig allemaal. Wij zullen elke dag aan je denken en zien uit naar je volgende verhaal. Dikke kus Sil en Nettie

• 11 Juni 2009 - 13:13

Ingrid:

Hallo Willem

Blij dat je goed bent gelandt.
    Gisteren Jeffrey z'n verjaardag gevierd.Was erg gezellig en erg druk.
    Veel plezier.
    Dikke kus.