De laatste dag in Thailand.
Door: Willem Willigenburg.
Blijf op de hoogte en volg Willem
24 Juni 2009 | Thailand, Hua Hin
Samen met Veronique een cappacino wezen drinken en dan nu voor de laatste keer hier even in de computer.Ik zit nu achter de pc met de mooie korte broek aan welk ik van mijn zusters heeft gekregen, o o o het staat zo goed bij mij.
Ik ga weer verder met het dagboekje.
Dinsdag 23 Juni
Lekker geslapen, geen regen zonnetje schijnt met af en toe een wolkje.
Na het ontbijt met Casper en de prins met de tuk tuk naar de APEN TEMPEL, voor 500 bath, incl. retour, wat een apen daar, banaantjes gekocht en de apen kwamen bij je totaal niet agressief, bovenaan op de berg staat een tempel een monnink heeft ons wederom ingezegend. Het lijkt allemaal zo gewoontjes, maar dat is het helemaal niet.
Het is alleal zo indrukwekkend!
Vandaag heeft er iets ernstig met mij plaats gevonden, lees verder, lees verder.
Een broodje gegeten in star buck, en dan naar het strand, enkele mensen van de groep waren daar al, we zijn met 9 mensen overgebleven, de rest is naar huis.
Anderhalf uur op het strand, 1 keer de zee in, gaat prima, en nu komt het de 2e keer in de zee, en ik voelde iets een sliert om mij heen, het leek wel of ik in een brandnetelbos terrecht ben gekomen. Uit de zee grote dikke rode vlekken, bij de strandjongens deze hebben bladeren geplukt gedompeld in het azijn en daar lag ik dan.
Een reuze kwal heeft mij te pakken genomen, wat doet dat pijn.
Niemand ging meer de zee in, ze liggen nu(volgende dag) ook allemaal bij het zwembad.
Ik heb er een hele lange tijd last van gehad.
Mijn kleermaker vertelde dat zijn vriend dat ook heb gehad maar in het ziekenhuis is beland.
Ellen had nog een tube van het kruidvat deze open geknipt en de dames hebben mij stuk voor stuk ingesmeerd.
Om 22.10 uur terug in hotel, met een groepje pizza gegeten en langs mijn vriendinnen geweest, loop je op straat hoor je 10 meiden roepen massssage massssage... het heeft toch allemaal wel wat. Kleermaker geweest om de 2e keer te passen voor het pak, van de andere kleermaker broek en shirt gebracht.
Op de avondmarkt geslenterd en bij een cafeetje gedronken, ik weet nog wel dat ik aan de rum cola zat, dat is toch wel lekker Wennie!
Het was een goede dag, behalve dan die KWALLEBAL.
Mensen ik ga nu plonsen, druk druk druk, nog een massage en al mijn vriendinnen gedag zeggen.
Om 19.00 uur worden we opgehaald, 3 uur rijden naar airport en vannacht vertrekken we dan, 11 uur vliegen.
Nou allemaal tot morgen.
Mijn koffer lukt niet helemaal, we verdelen wat ondr elkaar.
Wat een feest!
Willem.
24 Juni 2009 - 05:40
Natasja:
Lieve Ome Willem,
Wat leuk om alle verhalen en belevenissen te lezen.
En wat een mooie foto's!
Een goede terugreis gewenst en tot gauw!
Groeten van Dennis, Natasja, Sven en Tygo
24 Juni 2009 - 06:36
Angelique:
Je zal het wel niet meer lezen, maar wens je een hele goede thuisreis!!
Ik zal voor je duimen dat de douane je gewoon laat doorlopen...hahahaha. -
24 Juni 2009 - 07:45
Ingrid:
Hallo Willem
Nou nog een paar uurtjes genieten en dan weer naar huis. Je kan op een mooie vakantie terug kijken.
Elly en Frits vertrekken vanmiddag naar hun vakantie bestemming. Je krijgt de groeten van ze en natuurlijk ook van buurvrouw krant.
Goeie terug reis en tot heel gauw.
Groeten de Buisjes -
24 Juni 2009 - 13:20
Eep:
Hallo Wim.
Die broek staat je veeeel beter dan die olifantenbroek.
Wel laggu dat die kwal precies jou stak, maar daardoor werd je wel weer lekker gemasseerd.
De foto's zijn allemaal leuk, een mooie herinnering.
Een goede thuiskomst en tot sinas!!!!
Dikke kus van Eep. -
24 Juni 2009 - 20:35
Arie En Janny:
Wat heb jij veel mooie dingen gezien,ook deze vakantie zal je niet gauw vergeten!
leuke vehalen en fotos,
En nu een hele goede reis gewenst en behouden thuiskomst!