Ching Mai. - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu Ching Mai. - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Willem Willigenburg - WaarBenJij.nu

Ching Mai.

Door: Willem Willigenburg.

Blijf op de hoogte en volg Willem

20 Juni 2009 | Thailand, Bangkok

Hallo Allemaal.

Hier weer een vervolg van het dagboekje, het is voor mij ook fijn om te lezen hoe het met jullie gaat.
Kevin neef van je lieve Oom, Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!
Bianca het is een trabant, Bah en leuk, gaan jullie toch niet mee naar Engeland?
Dienegie we hebben hetzelfde, je weet wel!
Monique hoe is het bij de bakker?
Pluisje alweeeeeeeeeeeeeeeeeeeer wat gewonnen, wat een feest, wat een feest!

Woensdag 17 juni.

Vannacht gedroomd ik was in vuurgevecht met iedereen alleen ik had een waterpistooltje, na ontbijt gaan we met de bus naar CHIANG MAI.
Om 7.45 in de bus en allerlei ambachten aangedaan we begonnen met het maken van papieren parasols, en allerlei mensen zaten daar en je kon van alles en nog wat laten beschilderen, op het tasje van Elly, Che, heb ik haar naam in het Thais en een vlinder laten plaatsen, zo ook op de portomonee, t shirt, fototoestel.Daarna lunch, nee vandaag heb ik het niet makkelijk, af en toe gaat het niet.
Na de lunch tweede ambacht stenen slijperij, wat kleine souvenirs gekocht.
Vervolgens naar een zilver werkplaats, mijn Indonesische armband laten schoonmaken.
Aangekomen in Ching Mai om 16.20 uur, pracht van een Hotel Hotel Amora kamer nr; 412, king size bed, alle kamers voorzien van badkamer met ligbad, heeeeeeeeeeeeerlijk!
Veel geregend vandaag, temp. blijft hetzelfde rond de 30 graden.
Ik was te vroeg voor de volgende excursie, uit het hotel gaan lopen en plots zat ik in een huiskamer/kapperzaak, haar werd gewassen en geknipt, punkie hoor en dat voor 2.50 euro en een schik!
Om 19.0 uur in de bus Khantoke diner met muziek en dans je zit op de grond aan een tafeltje, echter je voeten kunnen onder de tafel, de muggen hadden daar een pret, dus spuiten met die deet.
Natuurlijk moesten we weer mee dansen met die handjes de lucht in, ik had geen zin, maar deed toch maar mee, wat een bekijks had ik weer..
Om 22.00 uur terug bij hotel, met enkele groepsgenoten nog ergens wat gedronken, gegoocheld, en na een paar uurtjes naar bed, IK BEN OP.

Donderdag 18 juni.

Om 6 uur wakker vandaag staat op het programma excursie naar het olifanten park METAMAR.
Een leuke show gezien, olifanten voetballen, werken met boomstammen en schilderen. Toen wij op Bali waren wilden we een olifanten schilderij,Elly en ik, echter dat was zo duur en hier vielen de prijzen nog al mee, ik heb een mooi schilderij gekocht op echt olifantenpoep papier en hier ben ik toch zo blij mee.
Veel gedaan daar, op de kop van de olifant en slurf gezeten.
Samen met het meisje was zo leuk tevens de olifanten safari gedaan, na dit een uur te hebben gedaan, op de ossenkar, van de ossenkar op een drijvend vlot.
Schitternd!
Om 14.20 uur op zoek naar Boedha tempel; DOI SUTHEP met trein/lift naar boven, schoenen nuit, broek aan. Bij een monnink gezegend en gesprenkeld met water het leek wel een douche, je moest in gedachten een wens doen, armbandje door de monnink omgekegen, voor de annen aan de rechterpols, de vrouwen links, maar dat werd niet door een monnink gedan maar door een ander. Monniken moge geen vrouwen aan raken, daarom wordt ik ook maar geen....
Allerlei souvenirs vrouwtjes komen wederom op me af.
Veel geregend, ik heb een beetje last van mijn darmstelsel.
Diner in Hotel, allemaal sjiek aan de tafel.
Daarna naar de avondmarkt, kilometers lang kraampjes met t shirts, armabandejes, etc... wel allemaal hetzelfde, maar leuke spulletjes!Ik heb veel geshopt, dat zeggen ze allemaal van de groep. Met enkele mensen op een terasje nog wat gedronken en wederom kwam de duim weer uit de tas.
Paul de prins had 3 tuk tuks geregeld en zo kwamen we terug in het hotel.

Vrijdag 19 juni.
Om 5.30 uur uit bed gebeld om 6.15 uur ontbijt en om 7 uur in de bus, een uurtje gereden om THE FLIGHT OF THE GIBBON te doenen waterval (was er wel, maar te glad).
9 x van een stalen kabel midden in het oerwoud, 3 x loopbruggen en 3 x abzeilen naar beneden.
Spannend maar schitterend, had ik 8 maanden geleden niet kunnen dromen dat ik dit zal doen. Terug in hotel om 12.15 uur, straks de lunch en we gaan poesjes aaien, tijgers.
Nou had ik dat maar niet gedaan, was ik maar lekker net als de rest bij het zwembad blijven ziten, alle tijgers werden plat gespoten en die kon je dan aaien. Hiervandaan een 2 uur durende massage, ze drukken kneden en alleen ik werd ook met een soort olie behandeld, we lagen in een darkroom, lachen, zelfs daar ben ik nog gaan goochelen, op verzoek.
Met een stel bij de Mac. gegeten, dat is toch ook wel weer lekker. om 21.35 uur terug met tuktuk in hotel, ik ben door op!

Nou mensen tot zover, foto's plaatsen is moeilijk, dus dat doe ik thuis, en ik heb gewoon geen tijd om een uurtje te internetten, straks gaan we thais koken en om 17.00 uur een 14 uur trein rit naar Bang kok.

Dikke kus vanuit een Thailand waar het heet mooi is, hyet zonnetje schijnt.

Willem.

• 20 Juni 2009 - 07:58

Bieg:

Hij is geweldig,ik doe een uur over het tanken!
    Iedereen wil dan kijken en vraagt van alles.
    We hebben er ook een imperial bij dus....wie weet! En de auto's van tegenwoordig gaan geen 40 jaar mee (ja ja zo oud is ie) EN......geen plekkie roest hahaha.
    Ben wel benieuwd naar wat je allemaal heb gekocht hoor,leuk.
    Wij gaan zo naar de verlengde slotlaan,daar is een vlooienmarkt,lekker schumen.
    Nou ik zal wel weer blij zijn als je er bent hoor,ik voel me nu echt een beetje wees.
    Nou pa,nog heel veel plezier en het is,ik weet het soms heel lastig....
    Dikke kus XXX

• 20 Juni 2009 - 11:16

Angelique:

Sjonge, jonge, wat zal jij moe zijn van alle indrukken als je weer thuis bent.
    Het is een behoorlijk vullend programma! Maar , wel geweldig. Je ziet tenminste wat van het land. En ja,dat je soms mindere momenten hebt kan ik me voorstellen hoor, maar je kunt trots op jezelf zijn!!! XXX

• 20 Juni 2009 - 19:33

Dien Sander En Jetje:

Dag pappie,
    Benne we weer, wat ee verhalen, leuk om te lezen.
    Hebben net gegeten aan de boulevard, e gingen opweg terug naar het huisje, dus weer even kijken.Vandaag hebben we een auto gehuurd, en veel gereden, leek portugal wel, na 5 uur in de auto waren we het toch wel zt en begonen we met lippen, om 15.00ur waren we weer thuis, even lekker plonsen in het zwembad, Jet vind dit het mooiste van alles, en smeren met zand op het strand. orgen gaan we dat weer doen. we vermaken ons prima en genieten enorm van Jetje. Nou pa nog een paar daagjes en het zit er alweer op, komen dan gelijk hoor, ben zo benieuwd naar alles.
    Heel weel liefs van ons.