Weer Thuis.
Door: Willem Willigenburg.
Blijf op de hoogte en volg Willem
25 Juni 2009 | Thailand, Hua Hin
O Ja?
Ja.
En hoe gaat het ermee, last van een jette Lek?
Ja.
Woensdag 24 en donderdag 25 juni.
Om 6 uur wakker, 8 uur uit bed een beetje gerommeld met de koffer, geinternet en gelegen bij het zwembad, de meisjes willen dat zo graag, ze durven de zee niet meer in, nadat ik aangevallen ben door een monster.
Ook nog eventjes een olie, tenminste dat wilde ik, maar het was een kneed ellboog en voeten massage.
Bij subway een broodje gegeten.
Mooi weer, maar om 16.00 uu begon het wederom te regenen.
Met Ellen, Lya en Marjoleintje bij de Italiaan pizza gegeten.
Om 19.00 uur werden we door 2 busjes opgehaald.
Ik kreeg van de groep 2 kaarten met mooie woorden erop geschreven.
Om 22.00 uur kwamen we aan in Bangkok, wat een gigantisch vliegveld, volgens Ellen was hier een keer wat mee, met het glas o.i.d?, we moesten lang wachten, maar met de fans een lekker wijnje achterover geslobberd, alles verliep prima.
Slapen in en vliegtuig lukt me niet, om 8.30 uur (ned.tijd) zijn we veilig op schiphol geland.
Nettie, Bianca en Sil hebben me met een mooie bos rozen verwelkomt.
Monique moest werken Dayenne, Sander en Jetje zijn 's middags geweest.
En dan zit ik dan weer veilig thuis, de koffer aan het leeg maken, de was in de machine, het is niet anders.
Mensen ik heb een hele mooie vakantie gehad en ik ben heel erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken, uiteraard het liefst met Elly, maar 8 maanden geleden had ik mij dit niet kunnen voostellen.
We hadden ook een geweldige groep mensen, ik heb het al een paar keer geschreven, maar mede door deze mensen is mijn trein weer een stukje verder op de rails.
Ik zal ze hierbij voostellen; met naam en bijnaam.
Casper - Kale
Marjolein - Mooie bril.
Linda _ die is leuk.
Nanet - Vallende meid.
Gradie - Haarband.
Paul - De Prins, Claus, Beer.
Johan _ Lange Lop.
Veronique - boot.
Pauline - Kapster.
Sabria - Meisje wat zo leuk kijkt.
Karin - Tijgertje.
Ellen - Buurvrouw.
Yoce - Zuster Buurvrouw.
Lya- Deftig.
Jolanda - Poli
Willem - tja dat ben ik.
Ik ben blij dat ik toch ben gegaan, bedankt allemaal het was één groot...
FEEST !
Willem Willigenburg.
27 Juni 2009 - 10:38
BEA:
Hoi Willem,fijn dat je het zo goed naar je zin heb gehad veilig weer in ons kikker landje dus,
WELKOM THUIS en tot maandag.fijn weekend.
groetjes voor allen. -
16 Juli 2009 - 20:03
Prins, Claus, Beer:
Hoi Willem,
Leuke foto's. Ook ik heb ontzettend genoten van iedereen, maar natuurlijk van Sabrina het meest. Het gaat overigens erg goed met ons samen.
Hoop op een reunie binnenkort.
Groeten